03 Mustalle voitto Kokkola Cupista
Julkaistu: 27.07.2017 00.00

03 Mustalle voitto Kokkola Cupista


Perinteisessä Kokkola Cupissa saavutti Tervarit Junioreiden 03 musta joukkue tänä vuonna sarjavoiton, viime vuoden hopeatila vaihtui pokaalinnostoon sunnuntaina. Alussa joukkueella oli käynnistysvaikeuksia, johtuiko sitten pitkästä pelitauosta, mutta kahdessa ensimmäisissä peleissä runsaat maalipaikat eivät tuoneet tulosta ja ensimmäinen peli päättyi tappioon KPVlle 5-2 ja toisessa Lohjan Pallo tuli loppuhetkillä tasoihin lukemin 2-2.

Alkusarjan lopuissa peleissä peli vapautui ja voitot tulivat venäläisestä DUSH07 joukkueesta lukemin 3-0 ja jo PSL karsinnoissa kohdatusta I-JBKsta 5-1. Alkulohkossa Tervarit saavuttivat toisen tilan ja puolivälierissä tuli vastaan Iisalmen PK-37, jonka kanssa viime vuonna oli tiukka välierä. Tällä kertaa Tervarit hallitsivat peliä ja lukemat 7-1 tiesivät paikkaa välierissä, jossa vastaan asettui avauspelissä maaleja latonut KPV. Tiukka ottelu kääntyi Tervareille lopuksi numeroin 2-0 ja seuraavaksi oli edessä sunnuntain finaali – vastaan asettui jo kerran kohdattu I-JBK. Finaali alkoi Tervareiden kannalta murheellisesti kun jo minuutin pelin jälkeen vastustaja toimitti pallon maaliin. Tästä sisuuntuneina alkoi taka-ajo joka toi pian toivotun tasoituksen, lisääkin maalipaikkoja oli mutta ottelun varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1. Edellisvuoden rankkaritappio tuli kuitattua numeroin 4-3.


Turnaus antoi hyvän lähtölaukauksen tulevaan syyskauteen jossa 03 musta osallistuu Puolen Suomen Liigan syyskierrokselle, kevätkierros meni sarjanousijalta hyvin, tuloksena sarjasta seitsemäs tila ja paljon kokemusta kovista otteluista. Vastuuvalmentaja Tarmo Kouva odottaakin joukkueen pelin kehittyvän vielä syksyn edetessä, kun kokemusta tiukoista peleistä ja tilanteista kertyy.

Seuran uusimmat