Hannes Seikkala debytoi AC Oulussa
Julkaistu: 17.05.2017 00.00

Hannes Seikkala debytoi AC Oulussa

Eilisen Oulun derbyn jälkeen ei montaa positiivista asiaa pelistä ollut kerrottavana, mutta niin vain sellainenkin löytyi. Raahesta kotoisin oleva Tervari-kasvatti Hannes Seikkala debytoi AC Oulun paidassa Ykkösessä ensi kertaa. 18-vuotias nuori hyökkääjä on kulkenut pitkän tien FC Raahen kautta Tervareihin ja viime kauden loppupuolella OLS:n B-SM-joukkueeseen, josta tie johti AC Oulun A-junioreihin.

Hyvä kevätkausi A-junioreissa vakuutti AC Oulun valmennus- ja seurajohdon, minkä tuloksena Hana sai sopimuksen edustusjoukkueeseen. Hänet valittiin eilen ensimmäistä kertaa joukkueen kokoonpanoon ja päävalmentaja Rauno Ojanen antoi heti ensimmäisessä ottelussa vastuuta muutaman minuutin ottelun lopusta.

Kuitenkaan Hannes eikä muukaan ACO:n pelaajisto saanut palloa OPS:n maaliin, vaan OPS voitti ottelun 1-0. OPS:n kokoonpanossa oli eilen myös useita Tervari-taustaisia pelaajia, kun muun muassa kapteeninnauhaa kantanut Matias Juntunen ja penkillä olleet Samuel Säily sekä Joona Juntunen ovat nuorempina kantaneet punamustaa paitaa.

Toivotaan Hanalle tsemppiä kauden tuleviin koitoksiin. Toivottavasti verkot heiluvat myös miesten peleissä, kunhan kesä lämpenee!






Seuran uusimmat