Markus Aittola on Tervarit Junioreiden uusi valmennuspäällikkö
Julkaistu: 02.02.2017 00.00

Markus Aittola on Tervarit Junioreiden uusi valmennuspäällikkö

Tervarit Juniorit on palkannut uudeksi valmennuspäälliköksi 29-vuotiaan Markus Aittolan. Oululainen Aittola on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kerryttämään kokemusta oululaisesta juniorivalmentamisesta ja -toiminnasta jo 8 vuoden ajalta. Aikaisempia seuroja ovat olleet OLS ja HauPa, joissa Aittola on toiminut E-B -junioreiden päävalmentajan rooleissa. Lisäksi Aittolalla on valmennuskokemusta FC Kööpenhaminasta ja hän on toiminut Pohjois-Suomen piirin, Haukiputaan Pallon ja Tervarit Junioreiden valmentajakouluttajana D- ja C-tason koulutuksissa.

Aittolan päätehtävä on luoda seuralle yhtenäinen valmennuslinja aina nuoremmista joukkueista B-junioreihin asti.

”Tarkoituksena on selventää valmentajille, mitä taitoja pelaajille tulisi opettaa missäkin iässä. Tämä käsittää teknisten, taktisten, fyysisten ja henkisten ominaisuuksien kehittämistä. Seura on mennyt viime vuosina paljon eteenpäin pelaaja-, valmentaja, ja seuratyöntekijämäärien kasvaessa. Luonnollinen jatkumo tälle on toiminnan laadun kohottaminen. Pyrin panoksellani luomaan kaikille Tervarit Junioreiden pelaajille ja valmentajille yhteiset suuntaviivat. ”, kertoo Aittola.

Ensitöikseen Aittola tulee kiertämään seuran joukkueet läpi. Monelle valmentajalle Aittola on jo ennestään tuttu mm. Tervarit Junioreiden valmentajakoulutusten kautta. Aittola tullaan näkemään kentän laidalla myös tutustumiskierroksen jälkeen auttaen seuran valmentajia käytännön valmennustyössä.

Tervarit Junioreiden entinen valmennuspäällikkö Tapio Haapaniemi jatkaa B1-joukkueessa päävalmentajan roolissa.

Seuran uusimmat