Tervarit Junioreissa riittää valmennusosaamista koko junioripolulle
2.11.2016 13:31 Uutiset / Pääsivusto

Tervarit Junioreissa riittää valmennusosaamista koko junioripolulle

Tervarit Junioreiden valmentajatilanne on kohdillaan. Tänä vuonna on palkattu Tapio Haapaniemen ja Ville Luotolan lisäksi kolme uutta työntekijää, joiden työkuva painottuu vahvasti valmentamisen puolelle. Pekka Kainu (UEFA B) on toiminut keväästä asti nappulavastaavana 08-ikäluokasta nuorempiin sekä -04 Punaisen valmentajana. Tuoreimmat naamat ovat Pekka Haaranen (UEFA B) ja Hasan Gulsen, jotka liittyivät syyskuun alusta Tervarit Junioreihin. Gulsenilla on joukkueita -03-06 –ikäluokissa ja Haaranen ottaa ensi kaudelle -03 Punamustan ja -08:n vastuulleen.

Toiminnanjohtajana toimiva Luotola (UEFA B) ottaa tulevalle kaudelle -07 Mustan vastuuvalmentajan roolin. Haapaniemi (UEFA B) jatkaa ensi kaudella B-junioreiden vastuuvalmentajana Ilkka Matilan toimiessa fysiikkavalmentajana (UEFA B.)

Tervareiden -02 joukkueen valmennusvastuussa ovat Ilpo Kokkonen, Rami Andersson ja Vesa Kiljunen, jotka kaikki ovat suorittaneet UEFA B-tutkinnon. Ilpo ja Rami ovat lisäksi toimineet piirijoukkuevalmentajina aivan kuten edellä mainittu Haapaniemikin.

C-junioreihin ja tätä myötä isolle kentälle siirtyvät -03 Mustan pojat ovat hyvissä käsissä Tarmo Kouvan (UEFA A) jatkaessa vetovastuussa. Apuvalmentajina toimivat Markku Sassi ja aiemmin ORPassa sekä VPS-junioreissa valmentanut Juho Sassi. -03 Punaisissa vastuuvalmentajana jatkaa Marko Köykkä (UEFA B) apunaan Janne Kaarela.

Tänä vuonne Kaleva Cupin voittoon joukkueensa luotsannut Ville Veijalainen (UEFA B) jatkaa vastuuvalmentajana -04 Mustassa. Valmennusryhmässä jatkavat myös Juha Tiainen (UEFA B) ja Antti Kiviniemi. Jussi Törmä (UEFA B) valmentaa -05 Mustaa aisaparinaan Tervareiden edustuksesta tuttu Adrian Rizvani.

Seurassa on hyvä sekoitus kokeneita valmentajia, uudempia innokkaita valmennukseen panostavia valmentajia sekä valmentavia seuratyöntekijöitä. Pelaajamäärät ovat myös kasvaneet Tervarit Junioreissa viime vuosina hyvään malliin, minkä johdosta seura aloittaa tällä viikolla seuran ensimmäisen sisäisen D-valmentajakurssin.

Oletko kiinnostunut valmentamisesta Tervarit Junioreissa?

Ota yhteyttä: Ville Luotola, 0443609229


   
Lisää uutisia
Tervarit Juniorit Ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat