2004 ikäluokka KäPan 60v juhlaturnauksessa
Julkaistu: 24.05.2016 00.00

2004 ikäluokka KäPan 60v juhlaturnauksessa

Tervarit Juniorit vierailivat koko 04-ikäluokan voimin Käpylän Pallon 60-vuotis juhlaturnauksessa Helsingissä 21-22.5.

D12-ikäluokassa pelattiin neljä sarjaa, joista jokaiseen osallistui yksi Tervari-porukka. Reissussa oli mukana näin lähes 50 pelaajaa plus parikymmentä aikuista. Matka onnistui kaikin puolin hienosti säänkin suosiessa.

2004 syntyneiden ikäluokka


2004 ikäluokka





Kaikki joukkueet pärjäsivät hyvin omissa sarjoissaan ja saivat pelata tiukkoja pelejä ennalta tuntemattomia vastustajia vastaan. Se tuli selväksi, että pääkaupunkiseudulla on paljon hyviä joukkueita ja pelaajia.

Turnauksen kotisivut

Urheilullistakin menestystä tuli Eliitti-sarjan voiton muodossa. Voittojoukkuetta vahvisti yksi pelaaja yhteistyöseura HauPasta. Myös kilpasarjan voitto oli todella lähellä, mutta vastustajan tekemä viime hetken tasoitusmaali viimeisessä pelissä tipautti sijoituksen huipputasaisessa loppusarjassa lopulta neljänneksi. Tämä Tervari-joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään peliä, mutta mitali jäi silti saamatta. Haastesarja oli myös todella tasainen. 18 joukkueen sarjassa sijoituttiin lopulta sijalle 9 kolmen voiton ja kolmen tappion myötä. Alin taso oli harrastesarja nimelle. Siellä jokainen peli oli alusta saakka kovaa kamppailua ja pelit olisivat voineet päättyä miten vaan. Nyt tulokseksi tuli 1 voitto 4 tasapeliä ja 1 tappio, jolla lopulta sijat 4-6.

04 Eliitti -sarjan voittajajoukkue



04 Eliitti-sarjan voittajajoukkue

Seuran uusimmat