Julkaistu: 15.12.2015 00.00

Kentälle kesällä 2016? Pitää aloittaa nyt!

Haluatko pelata kaudella 2016? Nyt on aika aloittaa!

Valmistautuminen kaudelle 2016 on jo alkanut. Otamme vielä pelaajia testattavaksi Tervarit C14/14 Punaisiin. Olemme erityisen kiinnostuneita nopeajalkaisista hyökkääjistä ja puolustajista. Jos olet pelannut aiemmin kilpasarjassa, tässä on mahdollisuus jatkaa harrastusta hieman kevennetyllä tasolla ja halutessasi pyrkiä uudelleen eteenpäin.

Edellytämme pelaajilta pallon hallintaa perustasolla, hyvää kuntoa ja joukkuehenkeä. Pelaajakandidaatin on myös oltava valmis harjoittelemaan ja pelaamaan 3-4 kertaa viikossa sekä sitoutumaan joukkueen sääntöihin. Pelillisesti lahjakkaiden, muun lajin harrastajien osalta voimme tarvittaessa joustaa harjoitusmäärästä. Otamme joukkueeseen 1.1.2001 – 31.12.2002 välillä syntyneitä pelaajia. Erityisistä syistä voimme poiketa iän suhteen vuoden verran suuntaan tai toiseen.

Valmentajamme ottaa uusia pelaajaehdokkaita noin 2 viikon kokeilujaksolle joukkueen harjoituksiin, joissa ehdokkaalla on mahdollisuus näyttää miten hänen taitonsa vastaavat odotuksiamme. Testattavilla pitää olla vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Joukkueen valmennuskielenä on englanti, mutta valmentaja osaa jonkin verran suomea.

Jalkapallo ei ole harrastuksista halvin, mutta joukkueemme pyrkii omalla sarjatasollaan pitämään kustannukset kohtuullisina. Vähimmäiskustannukset harrastusta aloitettaessa ovat: Seuramaksu 400 € / vuosi, joukkuemaksu 40 € / kk, henkilökohtaiset pelivarusteet 130 €, koon 5 pallo, suojat ja juomapullo noin 60 eurosta ylöspäin, pelipassi ja pelaajavakuutus (2001-2002) 80 €. Kokonaiskustannukset ovat luokkaa 1200 euroa / vuosi. Turnaukset ovat vapaaehtoisia ja niitä on tarjolla 3-4 kpl / vuosi. Turnausten kustannukset vaihtelevat välillä 50 – 400 € /kpl paikasta, kestosta ja maasta riippuen. Emme edellytä vanhemmilta talkootyötä, mutta otamme joskus avun esimerkiksi kuljetuksissa tai majoituksen valvonnassa mielellämme vastaan.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueen johtajaan tai valmentaja Charles Fighoon. Yhteystiedot löytyvät seuran sivustolta (http://www.jopox.fi/tervarit/joukkueet/3051/toimihenkilot).

Seuran uusimmat