05 musta otti hopeaa Piteåsta!
Julkaistu: 01.07.2015 00.00

05 musta otti hopeaa Piteåsta!

Tervarit 05 musta osallistui Piteån jättimäiseen turnaukseen kahdella joukkueella ja heti tärppäsi! Molemmat joukkueet voittivat oman alkulohkonsa puhtaalla pelillä.

Musta 1 murjoi avausvastustajansa IFK Luleån "mutamatsissa" tylysti 15-1. Svartbjörnsbyns IF kaatui 0-5 ja Piteå IF 6-1. Näin selkeä alkusarja voitto täysin pistein ja maalierolla 26-2. Pudotuspelit alkoivat lauantai-iltana kovalla jännityksellä, mutta hermopelissä KPV 2 kaatui kuitenkin lopulta maalein 2-1.

Sunnuntaina musta 1:llä oli kaikkiaan kolme ottelua: puolivälierässä Virolainen FC Otepää kaatui 3-0 ja välierässä HauPa keltainen numeroin 2-0. Finaaliin saimmekin sitten vastaan meille niin kovin tutun HauPa vihreän. HauPa painosti, emmekä oikein saaneet peliämme pyörimään. Ottelun ainoa maali syntyi lähietäisyydeltä maalinedusruuhkasta. Tervarit sai vielä loppupuolella rankkarin, mutta tällä kertaa tasoitus jäi syntymättä ja kotiin tultiin hopeamitalit kaulassa.

Musta 1 tulokset

Musta 2:n alkulohkossa oli peräti viisi joukkuetta, jotka kaikki joutuivat poistumaan kentältä Tervareille hävinneenä: ensin Bergnäset AIK 2 jäi jyrän alle maalein 7-0. Lira BK:ta vastaan oli tiukempaa, mutta kuitenkin 1-0 voitto kotiin. Öjeby IF hävisi meille numeroin 3-2 ja Skellefteå FF 2-1. Runkosarjasta siis täydet pisteet ja maaliero 13-3.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella arpa heitti sitten vastaan venäläisen Nivan, jolle hävisimme numeroin 0-6 ja eteneminen ylemmässä loppusarjassa päättyi siihen. Ylimääräisessä ylempään jatkosarjaan selvinneiden, mutta ensimmäisen ottelunsa hävinneiden joukkueiden ottelussa KPV 2 voitti meidät 3-2.

Kiitokset kaikille mukana olleille sekä erityisesti 05 punaisesta mukana olleille Aatulle ja Akselille, 06 joukkueen Laurille ja HauPan "lainamiehille" Aleksille, Elmerille ja Eelille. Teitä ilman olisimme luultavasti joutuneet liian kovan urakan eteen!

Musta 2 tulokset

Seuran uusimmat