Seuran päättäjäisissä palkitut
Julkaistu: 19.10.2014 00.00

Seuran päättäjäisissä palkitut

OLYMPiAKOS

1. Joonas Törmälehto palkitaan sm-sarjaa pelaavasta joukkueesta pelillisesti kehittyneenä pelaajana. Lisäksi Joonas on ottanut vastuuta joukkueen alkuverryttelyistä ja osallistunut apuvalmentajakoulutukseen.

2. Soft- jokkueesta palkitaan -Antti Jaako, joka on pelannut 11-vuotisen pelaajauransa parhaan kauden. Motivoitunut ja positiviinen pelaaja. 3.Eemil Still, joka on kehittynyt huikeasti kauden aikana jalkapalloilijana ja joukkueen jäsenenä.

2006

1. Kapteeni-palkinto: Eliel Oravisjärvi, koska osoittanut kauden mittaan hyvän kapteenin piirteitä, ohjannut/neuvonut/kannustanut muita ja ottanut oma-aloitteisesti roolia joukkueen sisällä.

2. Pelimies-palkinto: Konsta Rantasuo, koska esiintynyt edukseen joukkueen pelaamissa turnauksissa ja muissa pelitapahtumissa.

3. Esimerkillinen pelaaja-palkinto: Miska Takalo, koska osallistunut esimerkillisesti koko kauden mittaan harjoituksiin ja turnauksiin. Sekä esimerkillisellä toiminnallaan mahdollistaa hyvät treenit ja pelit.

2005

1. Kehittynein pelaaja: Konsta Lehtimäki

2. Reilu joukkuekaveri: Vilho Hackzell

3. Taistelija: Juuso Polvi

2004 punainen

1. Vuoden asennepelaaja: Valtteri Stenroth - Periksiantamaton poika kentällä, varsinainen sisupakkaus joka jaksaa juosta kentän päästä päähän tehden töitä joukkueensa eteen. Kentän ulkopuolella iloinen joukkuehengen kasvattaja.

2. Vuoden tsempparipelaaja: Konsta Kiirikki - Aktiivinen ja ahkera harjoittelija, hän jaksaa kuunnella ohjeita ja haluaa kehittyä jalkapalloilijana.

3. Vuoden kehittyjä: Miko Kinnunen - Hän on myös ahkera harjoittelija, keskittyy aina täysillä tekemiseen ja on todella hyväkäytöksinen poika. Hän on kehittynyt huimia harppauksia kauden aikana.

2004 Musta

1. Taitopelaaja: Otso Liimatta - Aktiivinen harjoittelu joukkueharjoituksissa ja omatoimisesti näkyy kentällä rauhallisina ja yllättävinä taidokkaina ratkaisuina. Uskaltaa hienosti pitää palloa ja joukkuekaveritkin kiittävät laadukkaista syötöistä.

2. Kehittynein pelaaja: Olli Autti - Ollista on tullut puolustuksen ankkuriksi topparina ja maalivahtina. Kehittynyt pelinlukutaito ja pelirohkeus antaa Ollille aikaa ja tilaa laadukkaisiin suorituksiin.

3. Reilu pelaaja: Elo Stupak - Elo taitava ja reilu joukkuepelaaja, joka keskittyy hyvin harjoituksissa ja antaa siihen mahdollisuuden myös muille. On Tervaiden Raimo Helminen, joka nauttii hienoista maalisyötöistä ja onpa verkko heilahtanut omastakin jalasta.

2003 Punainen

1. parhaiten kehittynyt: Aleksi Rauhala

2. taistelija: Eetu Viljanmaa

3. ahkerin treenaaja: Erno Blomster

2003 Musta

1. positiivinen kapteeni ja esimerkki koko joukkueelle: Jaakko Pitsinki

2. ahkerin harjoittelija ja joukkueen taitavimpia pallon kanssa: Miro Hirsikorpi

3. kehittynyt valtavasti ja tuo rauhallisuutta muiden pelaamiseen: Veikka Marttila

2001/2002

1. Määrätietoinen harjoittelija, joka antaa harjoituksissa kaikkensa. Joukkueen ankkuri, joka lukitsee keskikentän ja pommittaa vaparit maaliin: Arttu Isohanni

2. Maalipaikkoihin menemisen erikoismies, joka teki kesällä kovasti töitä ja sai itsensä huippuiskuun syksyksi. Ensi vuonna Viltsuun voi taas luottaa: Viljami Vares

3. Iikka on ottanut isoja askelia kauden aikana ja henkilökohtainen taito on kehittynyt ahkeran joukkueharjoittelun ja omatoimisen tekemisen avulla: Iikka Ruhkala

1999

1. Vili Ridell : Vili on nostanut taitotasoaan sekä fyysisiä ominaisuuksiaan tasaiseen tahtiin. Tavoitteellinen harjoittelija joka on aina paikalla AJOISSA. Vili on taistellut joukkueen puolesta niin puolustuksessa, keskikentällä kuin hyökkäyksessä. Omaa räjähtävän ja tarkan laukauksen jota soisi näkevän useamminkin.

2. Juuso Seppänen: Kehittyi kauden aikana alakerran johtajaksi ja joukkueen kapteeniksi. Omaa erittäin pallovarmat ja rauhalliset otteet keskikentän pohjalla. Pelin avaaminen hyökkäyssuuntaan oli Piteån turnausvoiton kulmakiviä. Äänen käyttö ja joukkueen KOMENTAMINEN oli kiitettävää ratkaisevissa peleissä sekä Kokkolan että Piteån turnauksissa.

3. Niklas Jokelainen: Niklaksen hahmo joukkueen piikkipaikalla lannisti vastustajat jo ennen peliä. Kehittyi erityisesti joukkuepelaamisessa tällä kaudella. Jakoi hienoja seinäsyöttöjä piikkipaikalta alaspäin ja teki itselleen liikkeellä maalintekopaikkoja ja niistä myös maaleja. Teki ikimuistettavan TAHTO maalin Piteån turnauksen finaalissa venäläistä vastustajaa vastaan pelin viimeisellä minuutilla. Kolme onnistunutta kutsuvierailua Chelsean leirille Lontooseen ja vierailevana tähtenä maailman suurimmassa Gothia cupissa Brommapoikarnan riveissä. Sieltäkin Nikelle turnausvoitto taskuun. Niklakselle on tullut tälle syksylle kutsu myös uuteen seuraan Englannissa.

VUODEN VALMENTAJA: Ville Veijalainen – Ville on oman joukkueen valmentamisen ohella järjestänyt valmentajakoulutusta ja ollut kehittämässä seuran toimintaa. Aina valmiina. Kiitos Ville!

KOKENUT VALMENTAJA: Jorma Jokelainen - Jalkapallo on maalinteko peli. Maalin tekeminen on sitä helpompaa mitä lähemmäs vastustajan maalia päästää. Pelataan siis palloa NOPEASTI ETEENPÄIN! Siinä on valmentaja Jorma Jokelaisen pelifilosofia pähkinänkuoressa. Kaiken mennessä nappiin Jorman joukkueen pelaaminen on vauhdikasta ja saa vastustajan näyttämään hitaalta ja neuvottomalta. Tänä vuonna kaikki loksahti nappiin Piiteån turnauksessa. Kiitos Jorma, Valmentaja isolla VEELLÄ. Jorma Jokelaiselle myönnettiin Palloliiton hopeinen ansiomerkki, jonka luovuttivat piirijohtaja Esa Saajanto sekä nuorisopäällikkö Ari Härkönen.

Seuran uusimmat