05 toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi!
Julkaistu: 10.09.2014 00.00

05 toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi!

 

Tervarit -05 ottaa uusia pelaajia mukaan toimintaan!

Tervarit -05 ottaa syksyn aikana uusia pelaajia mukaan toimintaan. Järjestämme lokakuussa avoimet harjoitukset, joiden perusteella arvioidaan pelaajan lähtötaso.

  • la 4.10 klo 16-18
  • la 18.10 klo 10-12

Paikkana on Arina-Areena (lohko 1). Ota mukaan jalkapallovarustus (sisähalli) sekä juomapullo.

Sekä kokeneille jalkapalloilijoille että tuleville tähdille

Ikäluokassamme on sekä "kokeneita" pelaajia että vasta muutaman kuukauden jalkapalloa harjoitelleita poikia. Päättyneellä kaudella kaikki ovat harjoitelleet yhdessä. Seura pyrkii jatkossa linjansa mukaisesti rakentamaan erilaisia kehityspolkuja pelaajille heidän tämänhetkisen taito- ja kehitystasonsa mukaisesti.

Mikäli pelaajia tulee riittävästi, ikäluokka tulee jonkin aikaa eriytymään kahteen ryhmään ("musta" ja "punainen"), joissa pyritään tarjoamaan paremmin kehitystason mukaista valmennusta, kuin mitä yhdessä ryhmässä pystytään tarjoamaan. Myös yksittäisen pelaajan siirtyminen ryhmien välillä on mahdollista, mikäli pelaaja itse ja vanhemmat niin haluavat ja mikäli yhdessä todetaan, että pelaaja saa hänelle sopivampaa "täsmävalmennusta" toisessa ryhmässä.

Ilmoittaudu mukaan avoimiin harjoituksiin!

Ilmoittaudu mukaan lokakuun avoimiin harjoituksiin sähköpostitse olli@sankari.org. Avoimiin voivat tulla mukaan sekä uudet että nykyiset Tervarit -05 pojat, jotka haluavat mittauttaa taitotasonsa. Avoimiin harkkoihin osallistuvat joukkueen nykyiset valmentajat sekä ulkopuolinen valmentaja. Joukkueen nykyisten pelaajien ei tarvitse ilmoittautua erikseen!

 

Seuran uusimmat