Olemme Laatu- ja Sinettiseura
Julkaistu: 27.02.2018 00.00

Olemme Laatu- ja Sinettiseura

Tervarit Juniorit aloitti 1.6.2015 Palloliiton laatujärjestelmässä. Laatujärjestelmän tarkoituksena on kehittää seuroja kokonaisvaltaisesti ja edesauttaa seuroja toimimaan tiettyjen standardien mukaisesti. Seuran hallitus ja toimiston väki on tehnyt laajasti töitä, sillä lähtötaso oli tietenkin nykyistä heikompi.

Perustoiminnot nousivat melko nopeasti tasolle 2, mutta kolmostason saavuttaminen vaati jo selkeitä panostuksia seuratoimintaan. Seura on tehnyt isoja panostuksia palkkaamalla muun muassa päätoimisen UEFA A-lisenssin omaavan valmennuspäällikön, kouluttamalla valmentajia, tekemällä viestinnän ja johtamisen kehitystyötä sekä panostamalla muun muassa fysiikkavalmennukseen.

Kolmostason kriteerien täyttyessä piirijohtaja Esa Saajanto kiersi hallituksen läpi kätellen ja onnitellen meidät myös Sinettiseura-statuksen saavuttamisesta. Minä puolestani haluan kiittää kaikkia vapaaehtoisia, koko henkilöstöä ja hallitusta, koska ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista.

Seuran seuraavat tärkeimmät maalit liittyvät laatujärjestelmän kriteerien sijasta olosuhteisiin, mutta toisaalta omat tilat ovat myös nelostason urheilupuolen kriteereissä. Ehkäpä Tervarit Juniorit onkin tulevaisuudessa Oulun ensimmäinen nelostason laatuseura!

// Ville Luotola

PS. Sinäkin voit tukea seuran hallihanketta liittymällä kannatusjäseneksi! http://www.tervaritjuniorit.fi/lomakkeet/4890/5006d802-e6b5-447d-99f9-cd8f341b9377

Lisätiedot laatujärjestelmästä: http://www.seuraohjelma.fi/seuranhallinto/seurajohtaminen/laatujarjestelma/getfile.php?file=382

Seuran uusimmat