07 mustan puolivälikatsaus
Julkaistu: 25.03.2018 00.00

07 mustan puolivälikatsaus

Tervarit 07 mustan kausi 2017-2018 lähestyy puoliväliä. Joukkueemme on harjoitellut kolme kertaa viikossa läpi talven. Treeneistä kaksi on ollut lajiharjoittelua hallissa ja yksi monipuolinen kehonhallintaan, liikkuvuuteen, havainnointiin sekä pienessä tilassa pelaamiseen painottuva monilajiharjoitus koulun salissa. Tämän lisäksi kaikilla halukkailla on ollut mahdollisuus osallistua seuran taitokouluun. Pelitapahtumista olemme olleet mukana OTP ja Tervareiden Jouluturnauksissa, KUPS:in Tammiturnauksessa, Kemin HelmiCupissa sekä Torniossa kävimme pelaamassa TP-47, Ropsin, Haupan ja Tervareiden keskinäisen turnauksen kahdella tasolla. Näiden lisäksi meillä on ollut maaliskuun loppuun mennessä 17 harjoituspelitapahtumaa ja olimme myös Ajax Amsterdamin valmentajakoulutuksen malliryhmänä. Tapahtumia on ollut siis mukavasti ja pelaamaan on päästy lähes joka viikko.

Tulevana pelikautena pelaamme piirisarjaa kolmella tasolla: yhdellä kokoonpanolla P12 ja kahdella P11 ikäluokassa. Näistä yksi kokoonpano toteutetaan 07 mustan ja 07 punaisen yhteisjoukkueena. Joukkueet ovat myös harjoitelleet aikaisempaa enemmän yhdessä, mikä mahdollistaa paremmin myös ikäluokan yhteistoiminnan pelien ja muiden tapahtuminen muodossa. Harjoituksiimme on osallistunut myös pelaajia Tervareiden 08 ikäluokasta sekä 07 poikia Limingan pallokarhuista. Kesän turnauksista olemme osallistumassa paikallisiin tapahtumiin kuten Oulu Boys Cup, Kesäpudas ja Terwaturnaus. Tervariväen oma talkoovoimin järjestämä turnaus olikin viime vuonna Pohjois-Suomen suurin turnaus 192 joukkueellaan. Kauempana järjestettäviin turnauksiin lähdemme KäPa:n kevätturnaukseen toukokuussa ja Särkänniemi Cupiin kesä- heinäkuun vaihteessa. Tämän lisäksi syksyllä on vielä aikomus tehdä reissua jonnekin - suunnitelmat ovat vielä vähän avoinna.

Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä 24 aktiivista pelaajaa. Pelaajien, valmennuksen, muiden toimihenkilöiden sekä vanhempien välillä vallitsee hyvä keskinäinen tsemppi ja yhteishenki, mistä saamme olla ylpeitä. Tästä on hyvä jatkaa Tervari-lippu korkealla kohti kesää. Kinosten keskeltä hyvää kesän odotusta toivotellen - Pelikentillä nähdään!

Seuran uusimmat