Luiz Antonio -Cupista tuplasti kultaa  Tervarit 05 mustalle
Julkaistu: 29.05.2017 00.00

Luiz Antonio -Cupista tuplasti kultaa Tervarit 05 mustalle

Seinäjoella pelattiin 27.-28.5.2017 Sepsin järjestämä Luiz Antonio -Cup jalkapalloturnaus. Tervarit 05 musta osallistui Seinäjoen raviradan luonnonnurmikentillä pelattuun turnaukseen kahdella joukkueella, poikien D12 kilpa- ja haastesarjaan. Pelaajien loukkaantumisten seurauksena Tervareita lähti vahvistamaan myös kaksi pelaajaa Haupasta.

Oululaiset eivät säikähtäneet lauantain kylmiä ja kosteita olosuhteita, vaan musta1 otti kilpasarjassa l0-1 voiton Virkiästä, FC Santa Claus kaatui lukemin 7-2 ja 0-7 lukemiin päättyi ottelu GBK vastaan. Myös musta2 pelasi haastesarjassa vakuuttavasti. Musta2 voitti IK:n 3-0, Sepsi kaatui murskaluvuin 1-10 ja Jalaksesta tuli 2-6 voitto.

Sunnuntaina turnaus jatkui Tervarit 05 mustan joukkueilla voitokkaina. Tervarit musta1 varmisti voitoillaan Sepsistä, SJK-j mustasta ja Huima Barcasta yksinkertaisena sarjana pelatun D12-kilpasarjan mestaruuden. Musta2 otti sunnuntaina haastesarjan alkusarjan viimeisistä otteluistaan voitot Virkiästä ja FC Santa Claus junioreista ja pääsi siten finaaliin. Haastesarjan finaalissa vastaan asettui SJK-j valkoinen. Tervarit musta2 pääsi juhlimaan kultaa 3-0 lukemin päättyneen finaalin jälkeen.